Translate

perjantai 28. toukokuuta 2021

METSÄSSÄ in the woods

 
Vettä satoi kaatamalla, tuuli ja ukkonen jyrisi, kun me olimme metsässä;-)) Meillä on hankittu luonnontuotteiden keräysluvat. Luvalla saa kerätä tietyllä alueella, luonnosta erilaisia raaka-aineita. Meillä oli hakusessa isännän kanssa kuusenkerkät. Nuori mies otti astian mukaan pihkaa varten.

Metsässä kävi selväksi, hyvin äkkiä, että kerkät eivät ole vielä keräysvalmiita. Ehkä ensi viikolla;-) Sen sijaan kerättävää kuusenpihkaa, löytyi yllättävän hyvin;-)) 

Kamera oli aivan märkä, kun koitin ottaa muutaman kuvan metsästä. Onneksi se vielä toimii.

Metsässä ei voinut olla kauaa. Vaikka meillä oli sadetakit, ja saappaat. Olimme aivan märkiä. Onneksi autolla pääsi vaihtamaan kaikki vaatteet ja jalkineet kuiviin. 

Ps. Eilen ei päässyt tekemään uutta blogi juttua! Ei vaikka kuinka usein koitti!! Toimiko teidän bloggeri? Kaikki muut toimi, mutta kuvia ei pystynyt julkaisemaan. 

13 kommenttia:

 1. I really enjoy your photos-I read someone else was having problems too loading photos-

  VastaaPoista
 2. Dearest Anne,
  You gathered some resin and can always go back for other things.
  Great photos.
  Too bad you got rained upon.
  No, my posts have been prepared way ahead but another blogger friend mentioned this problem and I have had a problem with my header photo, no matter how, it only shows very small! Blogger often creates a lot of stress!!!
  Hugs,
  Mariette

  VastaaPoista
 3. La lluvia es un obstáculo para caminar por el bosque.

  Son preciosas las fotografías.

  Besos

  VastaaPoista
 4. Täälläkään ei ole kuusenkerkät vielä valmiita kerätäväksi. Mihin käytätte kuusenpihkaa? Minä tein eilen postauksen iltapäivällä, niin silloin ei ollut ongelmia. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää miettiä mitä pihkasta tekee, tai kysellä tarviiko kukaan.

   Poista
 5. Kivoja kuvahavaintoja. Mihin te käytätte kuusen pihkaa?

  VastaaPoista