Translate

tiistai 7. elokuuta 2018

KOLI 4 Iltapäivällä läksimme etsimään ruoka- ja uimapaikkaa. Korihissi ei suostunut tulemaa ylöspäin, joten kävelimme rappuset alas. Aikamoisen jyrkkiä rappuset olikin kävellä.

 Ensin ajoimme Kolinportille, jossa tilasimme ruoka-annokset. (Täällä on myös Otto automaatti). Sisällä rakennuksessa oli tosi kuumaa. Ruoka-annokset olivat mieluisia meille kaikille;-) Ruokailun jälkeen, kävimme rakennuksen toisessa päässä olevassa pienessä ruokakaupassa ostamassa jäätelöt. Täällä kaupassa oli ihanan viileää, kun ilmastointi oli päällä ja toimi.

Olin ruoka-annoksia tilatessamme kysynyt kassahenkilöltä uimapaikkaa. Meille neuvottiin menemään tästä liikkeeltä n.500 metriä Kolille päin, ja ajamaan aukion poikki.
 Paikka löytyikin ihan helposti, se oli tien vasemmalla puolella.
Kaksi pukuhuonetta ja vessa. Siellä oli myös laavu ja laituri. Ranta oli hiekkaa. Olipa ihana päästä veteen uiskentelemaan! Viivyimme hetken paikalla, ja läksimme etsimään Kolin satamaa.

 Satama löytyikin suhteellisen helposti. Paikka oli mahdottoman kaunis. Täällä olisi myös ollut uimapaikka;-) Ihmisiä näkyi olevan aika paljon uimassa, ja muuten vain viettämässä aikaa satamassa.

10 kommenttia:

 1. Wow, that looks like a nice place !

  VastaaPoista
 2. Hi Anne.

  It looks nice and quiet there.
  Wonderful to be able to stay there.

  Groettie from Patricia.

  VastaaPoista
 3. Olen yrittänyt houkutella miestä Kolin matkalle, mutta vielä ei ole onnistanut.

  Kivat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä Pielisen ranta ja kallioiden alapuolinen metsä oli meidän mielestä hienoa aluetta. Kolin yläosa ei kiinnostanut yhtään. Oli puhetta, jos joskus tullaan takaisin, vuokrataan mielummin mökki jostakin. Mutta hotelliin ei mennä.

   Poista
 4. Minulla on melkein samanlainen haukikuva meidän vuokramökkimme rannasta :-)

  VastaaPoista