Translate

tiistai 21. maaliskuuta 2017

OKSENNUSPALLO puke ballMaassa lojui oksennuspallo. Osaako joku sanoa minkä linnun tämä on? Tiedän että tässä paikassa, on ollut suopöllö koko talven. Pallossa näkyy olevan paljon pieniä luunpalasia.

8 kommenttia:

 1. Anne,
  these pictures are very interesting.
  Greetings.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. This is an owl puke ball. The ball is filled with small pieces of bone and hair. Have a nice evening

   Poista
 2. Mielenkiintoinen. Tuon pallonhan voi reparoida auki ja katsoa mitä se sisltää. Se voi antaa myös viitteitä, minkä pöllön oksennuspallo se on. Minkalaisessa ympäristössä pallo on? Mitä puita siinä ympärillä ja minkalainen alue muutoin? Em. seikat myös kertovat siitä, mitä pöllöjä ko. aluuella voisi olla, sillä eri pöllöt elävät hieman erilaisissa ympäristöissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oksennuspallo on keskellä peltoa sijaitsevan ladon takana. Vieressä on syviä ojia, jossa suopöllö on viettänyt aikaa koko talven. En viitsinyt hajoittaa oksennuspalloa, katsoin vaan että siellä sisällä pilkistää paljon pieniä luunpaloja. Kirjasta katsoin, että lehtopöllöllä on samanlainen oksennuspallo kuin tämä on. Mutta ehkä suopöllökin voi tehdä toisenlaisia oksennuspalloja;-) Kiva on kumminkin tehdä tällaisia löytöjä;-)

   Poista
 3. Não tenho a menor ideia... mas só sei que estou a ver algo único e muito especial, por aqui... que também nunca observei por estes lados...
  Dois registos fantásticos!
  Beijinhos
  Ana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. This is an owl puke ball. The owl vomit out of the stomach, which it does not melt in there. This vomiting is a small ball of bones and hair. Greetings

   Poista