Translate

lauantai 25. maaliskuuta 2017

TÄNÄÄN today


Kevät tulee, vaikka tänään siltä ei ole tuntunut. Yöllä oli taas satanut lunta. Maa näytti vaihteeksi aamulla valkoiselta. Koko tämän päivän on ollut + 2°C lämmintä, ja taivas pilvessä.

Aamupäivällä käytiin katsomassa minun isää, joka asuu hoivapaikassa. Hänen kanssa kuljettiin ulkona, rullatuolia työntäen tunnin verran. Ihmeteltiin oravia ja lintuja.

Iltapäivällä piti käydä vielä lintutornilla, katsomassa näkyisikö siellä mitään kiinnostavaa. Tornilla olevilla syöttöpaikoilla ei ollut uusia lintuja, vaan niitä samoja kuin meidän pihassakin. Järvi on vielä jäässä, joten vesilintuja ei näkynyt.

14 kommenttia:

 1. Hi Anne.

  Beautiful photo Anne.
  Winter turns into spring.
  Nice also to see the shadow of the trees in the grass.

  Groettie from Patricia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Spring comes slowly here. Sunlight held nicely the trunk and branches back. Frame shadow cover an area of lingonberry stalks. Greetings

   Poista
 2. Kaunis kuva!
  Sääliksi käyvät nämä vanhukset, joita kukaan ei ehdi viedä ulkoilemaan. Olen miettinyt vähän vapaaehtoistoimintaa, lähinnä ulkoilutuksen merkeissä tai sitten käydä vaikkapa lukemassa vanhuksille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vikki;-)Täällä isän hoivapaikassa käy kesäisin ulkoiluttajia. Hoitajat käyttävät myös asukkaita silloin ulkona. Talvisin ulkoiluttaminen jää omaisille. Tässä isänkin osastolla tuskin monikaan pääsee tavella ulos. Toimintaa sisällä näillä on todella paljon. Eilen oli juuri isännän kanssa puhetta, miksi ulkoiluttajia ei ole talvisin. Meidän on tottunut olemaan ulkona joka päivä, silloin kun kotona asui. Onhan se tosi raskasta työntää vanhusta rullatuolissa kesälläkin saatikka sitten kun on lunta maassa. Onneksi minulla on riski mies, joka hoitaa rullatuolin työntämisen.

   Poista
 3. What a season, Anne! Winter at night and spring at the day! Here we had a bit of snow yesterday too. I love your photo, you chosen right place to take it, in a shadow of the fir and a lit distance.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nature can not decide whether spring would come. However, the spring has always come until the end of April. Have a nice week Nadezda;-)

   Poista
 4. Ihana kuva. <3
  Nyt se ennustettu kova tuuli saapui tänne. Ihan yht'äkkiä auringonpaiste vaihtui melkein myrskyksi. Saapa nähdä miten kauan sähköt pysyvät...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara;-) Nyt se tuuli myrskyää täällä! Pari tuntia sitten näkyi kaksi sateenkaarta. Hirvittää, toivottavasti tuuli ei tee tuhoja.

   Poista
 5. Gorgeous picture, Anne.
  I love the forest and such wonderful trees.
  Kisses:)

  VastaaPoista
 6. Uma imagem absolutamente deslumbrante... para ficar aqui deste lado a apreciá-la de queixo caído!...
  Está linda!!!! Adorei!
  Beijinhos
  Ana

  VastaaPoista