Translate

lauantai 12. huhtikuuta 2014

HELMI KISSA HOITAA Helmi cat care

Äidin kissa Helmi on kovasti antamassa hellyyttä, ja läheisyyttä äidille hänen voidessa huonosti.


Sädehoitopäiviä olisi jäljellä vielä 7 kpl. Sädehoitoa on annettu, korvasta korvaan alueelle, eli koko leuan alunen. Toinen korvanlehti on vähän palanut, mutta muuten kaulan alta, ja leuka on vain hiukan ruskettunut.

Nyt sädehoitoa aletaan antamaan, pienemmälle alueelle loppuajaksi.

Äidin paino on tippunut 10 kg. Syödä ei voi oikein mitään. Pillillä on saanut jotenkin imettyä lisäravinteita. Niitäkin huonosti. Kolme pulloa päivässä pitäisi juoda, että saisi tarpeellisen määrän ravinteita, mutta äidillä menee vain puolet annoksesta.

Omenamehua ja mustikkasoppaa saa kupilliset menemään päivän aikaan alas suusta. Mustikkasoppa on siilattava, kun siemenet pistää oksentamaan.

Nielusta tuleva erittäin paksu sitkeä lima vaivaa hirveästi. Lima ei irtoa suusta, vaan pitää paperilla kaivella pois.

Oksettava olo kaiken aikaa. Kun pistää suuhun jotakin, tulee yökkäys. Lusikalla ei voi syödä mitään. Kieli ja suu on erittäin kipeät.

Äiti on hirveän väsynyt, nukkuu päivästä suurimman osan.
Onneksi hoito on kohta ohi, ja pääsee toipumaan. Syntymäpäivänä on lääkärin vastaanotto, ja sitä ennen on käytävä verikokeissa.

Vajaassa kuukaudessa, pitäisi limakalvot palautua jonkin verran. Toivotaan että pitää paikkaansa, ja ettei jää pahoja vaurioita mihinkään.

Toivottavasti syöpä on pois, eikä tule takaisin.

minamatti.blogspot.fi
saminluontokuvia.blogspot.fi
annenluontopaivakirja.blogspot.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti