Translate

lauantai 2. syyskuuta 2023

HYVÄÄ VIIKONLOPPUA! Have a nice weekend

 


Onko teillä rauhallisia naapureita? Olemme kahden sellaisen naapureiden vieressä, että alta pois! 

Toisella puolella on kohta 2 vuotta ollut kaksi cockelspanielia. Koirat räksyttänyt ja uikuttaa jatkuvasti, kun ne jätetään ulos. Lenkillä koiria käytetään 150 metrin päässä. 

Saunaa lämmitetään jollakin kummallisella puulla. Kaikki savut tulee meidän sisälle, vaikka kuinka koitat laittaa ikkunoita ja ilmaräppäniä kiinni. Edellien asukas lämmitti samaa saunaa, eikä koskaan ollut savuongelmaa. 

Toisella puolella harrastetaan autojen virittämistä. Bensanhajut ja moottorin ärjymiset. Kaksi tyttölasta huutaa ja tappelee päivittäin. Heillä on myös kaksi cockelspanielia, joiden kanssa harrastetaan. Koirat ovat aivan toisellaisia, kun toisen naapurin koirat. 

Kahden talon päässä on iso koira, joka on jatkuvasti ulkohäkissä. Koira aloittaa haukkumisen, kun tulee pimeä, haukkuminen jatkuu aamuun asti.

Välillä käy ihan mahdottomasti hermoille kaikki nuo äänet. Sitä möykkää on nyt kestänyt 8 vuotta. En usko että olemme ainoat noista äänistä kärsiviä. Pitää ilmeisesti hankkia korvatulpat myös päiväkäyttöön. 

Isossa kaupassa, seinän takana, oli jossakin liikkeessä samalla tavalla räksyttävä koira, kun meidän naapurissa. En edes tajunnut kuinka paljon räksytys käy hermoille! Tuli ihan paha olo, ja pakko oli lähteä pois paikalta. 

Eikö ihan oikesti koiran haukkumiselle voi mitään?

14 kommenttia:

  1. Kamala tilanne. Onhan tuo kotirauhan häirintää ainakin. Tuntuu että tuollaiset holtittomat naapurit ovat entistä yleisempiä. Oletko puhunut muiden melusta mahdollisesti kärsivien naapureiden kanssa asiasta?
    Hyvää viikonloppua kuitenkin! 🤗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin Sara! Nuori sukupolvi, joka on muuttanut alueelle, ei pahemmin välitä miten käyttäydytään.

      Poista
  2. Dearest Anne,
    Barking dogs—in despair—are awful and it is THEIR OWNERS' fault.
    Dogs and cats ought to be cared for lovingly and sheltered too, not left out in the elements...
    We are lucky to live in a quiet neighborhood without any of that.
    Wishing you good luck.
    Hugs,
    Mariette

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. True! I agree that the behavior of the dogs is up to the owner! These dogs need something to do, and not stay on a short leash in the yard where they can't move.

      Poista
  3. Vas a tener que poner doble acristalamiento en las cristales de las ventanas, para así lograr que no te entre tanto ruido. Es lo que ahora ponen en los pisos de las grandes ciudades.
    Un abrazo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. We have triple glazed windows. Fortunately, winter is coming soon, and the dogs will stay inside.

      Poista
  4. Onpa ikävää. Meillä on myös naapurissa koiria, mutta onneksi eivät ole häiriöksi asti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi ei ole! Ei täälläkään ollut ennen näitä uusia asukkaita.

      Poista
  5. Meillä on laki nimeltä yleisen järjestyksen laki ja se kattaisi sellaiset toimet, joita poliisi voisi käsitellä. En tosin tiedä Suomesta.

    VastaaPoista
  6. We have good neighbours and no barking dogs.

    VastaaPoista
  7. Eu tenho vizinhos barulhentos na rua, que tem bastante movimento, mas neste momento, no meu prédio, estamos a passar por uma fase sossegada, em termos de vizinhança.
    Adorei a imagem! Beijinhos
    Ana

    VastaaPoista