Translate

torstai 13. helmikuuta 2020

TÄNÄÄN today


                       Tänään on satanut, räntää vähän väliä. Ilmanlämpömittari näyttää +1.4°C

Meillä on ollut tapana laittaa kaupungille palautetta teiden kunnosta, ja luonnon roskaamisesta.

Tänään laitoimme viestiä meidän tiestä. Tie on täynnä syviä kuoppia. Kuoppia on tiheästi tiessä. (Hulevesi- ja vesiremonttiporukan, vastuu tien kunnosta, siirtyi nyt kaupungille)

Tunti viestistä, viestiin oli vastattu, ja tiekarhu on nyt ajamassa tietä kuntoon! Pakko on antaa kiitosta ripeästä toiminnasta, ja ennen kaikkia, meidän kyläläisten ei tarvitse rikkoa autoja!

Meidän toisen auton rengas on jo kertaalleen korjattu, kun ilmat eivät pysyneet renkaassa.

Toinen viesti meni tänään ely keskukselle. Täällä on todella pelottava risteys. Me liikumme yhtäjaksoisesti etuajo-oikeutettua tietä. Sivusta tulee liittymä toiselta isolta tieltä. Sivusta tulevat autot tulevat härskisti eteen kovalla vauhdilla, vaikka olemme kohdalla.

 Tänään meinasin jäädä kahden pitkän rekan alle! Ne tulevat sillä isomman oikeudella, viis siitä, jos yksi pieni auto on kohdalla!

Ely-keskuksen vastaus oli, että meitä jotka tulemme suoraa tietä, pitää väistää. Minkäs teet! Kun sieltä autot tulee päälle.

 Pitää laittaa vielä liikennemerkkiehdotus, kyseiseen risteykseen.

16 kommenttia:

 1. Dearest Anne,
  Your country seems to face the same dilemma as e.g. Australia, where only a few people are paying for all the infrastructure in an otherwise vast country. At least pro citizen that is a burden.
  The City probably has not the men power nor the funds available for doing it right... A traffic light would solve your problem it seems...
  Be careful and don't ruin your car with that many potholes.
  Hugs,
  Mariette

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It is true! This road for us is badly under construction because of that water pipe repair. Probably in summer, asphalt will be laid on this road again.

   Poista
 2. Sitä niin toivoisi ettei tuollaisia vaarallisia risteyksiä olisi!! Surullista on ollut seurata miten paljon ihmiset keskittyvät nykypäivänä ajaessaan kaikkeen muuhun kuin siihen autolla ajamiseen..Ihanaa, iloista ystävänpäivää♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella tarkkana saa olla liikenteessä. Kuskeja on kaikenlaisia. Hyvää viikonloppua!

   Poista
 3. Con el panorama que cuentas, debe ser penoso circular por esa carretera.

  Besos

  VastaaPoista
 4. Cuídate mucho por esos chamicos Saludos

  VastaaPoista
 5. Hi Anne.

  Nice picture.

  Greeting from Patricia.

  VastaaPoista
 6. Harmillista... Hyvää ystävänpäivää kuitenkin! 💐

  VastaaPoista
 7. Minä olen mielikuvituksessani keksinyt monta vaihtoehtoista ratkaisuehdotusta tuollaisiin liikennetilanteisiin, mutta virkavalta ei ehkä pitäisi niistä. Jätän ne siis vain pahankuriseen mielikuvitukseeni ;-)

  VastaaPoista
 8. Espero que a sinalização desse cruzamento problemático se resolva em breve! Pois pelo que nos conta, representa um grande perigo!
  Adorei a foto! A força das águas é impressionante!
  Beijinhos
  Ana

  VastaaPoista