Translate

torstai 26. syyskuuta 2019

KYLLÄ HERMOSTUTTAA! irritate


Raivostuttaa! Eilen illalla löysin oudon luomen rinnasta! Katselin mikä tuo tuollainen luomi on, ihan kuin siinä olisi jotain karvoja ympärillä! Tarkempi katselu muutti luomen mini pieneksi PUNKIKSI!!

Ei muuta kuin pyytämään miehiä ottamaan punkki pois. En voi ymmärtää mistä se on minuun tullut, kun en eilen liikkunut ulkona. Punkki on pakko tulla nuoren miehen vaatteista.
Ihossa on nyt pieni punainen jälki, mistä punkki on otettu pois. Nyt ei auta muu kuin toivoa, että ei tule mitään punkin puremasta.

Tänään isäntä meni iltapäivällä, minun kotipaikalle lämmittämään. Kohta soi puhelin ja isäntä kyseli katoinko kuvaviestin. Enhän minä sitä ollut katsonut.
 Talolla oli joku ajanut autolla kaksi aitaelementtiä säpäleiksi, ja kaatanut kuusen tyngän juurineen nurin. Kaivonkansi oli myös siirtynyt pois paikaltaan.

 Pyysin isäntää soittamaan poliisille. Naapurin mies oli kuullut päivällä jotakin, mutta ei ollut nähnyt mitään. Kaatunutta puunrunkoa oli luullut isännän kaatamaksi.

 Jonkin ajan päästä oli paikalle tullut yksi toinen naapuri vaimonsa kanssa. Tuli sanomaan, että heidän poika (aikuinen) oli väistänyt jotakin, ja sen takia muka ajanut aitaan!! (Uskoo kuka uskoo).

Poliisitkin soittivat saman aikaan, isäntä sanoi, että syyllisen vanhemmat ovat selvimässä asiaa. Minäkin kerkensin paikalle. Katsoin ketä on paikalla, ja arvasin tuhotyön tekijän!
 Sovin, että kyseisen tuhotyön tehneen isä tekee tilalle uuden aidan. Onneksi tekijä selvisi! Naapurilla on meidän puhelin numero kaiken varalta, jos jotakin käy, ennen kuin me olemme talolla.

Tulin takaisin kotiin, ja nousin autosta pois. Kuuntelin, että naapurin pikkupojat ovat taas jossakin lähistöllä katkomassa puiden oksia. ( Nämä samat pojat juoksevat meidän takapihalla, ja tallovat samalla nuoren miehen yrttipenkkejä. Pensasaitaan on muodostunut isot aukot, joista on menty lävitse. Nyt muutamiin kohtiin on laitettu pajuaitaa esteeksi).

Samassa kasvihuoneen viereen heitettiin kovalla vauhdilla puukapula. Hirvittää jos se olisi osunut kasvihuoneeseen, tai johonkin meistä! Huusin pojille, että tänne meidän puolelle ei heitellä mitään. Pyysin samalla heittäjää tulemaan hakemaan puukapulansa pois.
Yksi pojista tuli, ja sanoi ettei ole heittänyt mitään. Sanoin samalla, että meidän puolelle ei ole tulemista. Poika sanoi, että kapulan heittäminen oli vahinko, ja ei tapahdu enää.

 Kysin kenenkä poikia he ovat, ja pitääkö meidän tulla vanhempien kanssa juttelemaan. Saa nähdä mitenkä käy. Emme me halua ketään vieraita juoksentelemaan pihalle.

Syötyjä omenan raatoja ja keppejä heitetään meidän puolelle! Jotakin rajaa.

Nyt jos kasvihuone tai jokin muu on hajoitettu, tiedetään mistä voi syyllisiä etsiä. Onko teillä samoja ongelmia?

9 kommenttia:

 1. No he vivido nunca esa experiencia.

  Besos

  VastaaPoista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Dear Anne, thanks for visiting my blog. Unfortunately the google translation was a mess. I hope you're fine and you're enjoying the first days in autumn.

  Greetings Kathrin

  VastaaPoista
 4. Onpa kurjaa, että teillä on tuollaisia naapureita!
  Italiassa meillä oli naapurit niin lähellä, että nuoret hölmöyksissään saattoivat joskus jotain heitellä meidän puutarhan puolelle. Minä en kyllä armoa antanut, jos näin kuka heittelijä oli. :)
  Jos teidän naapurin pikkupojat eivät ymmärrä, että tehty vahinko voi käydä kalliiksi, kannattaa kyllä puhua vanhemmille. Vaikkeivät jotkut vanhemmat juuri sen viisaampia ole...
  Jaksamista! Ja hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista