Translate

tiistai 19. maaliskuuta 2019

JÄÄPUIKKOJA icicles


Tänään oli fysioterapeutin aika. Sieltä suoraan ruokakauppaan. Kaupassa on mielenkiintoista käydä, kun ei ole oikein kunnossa. Mitään ei tee mieli ostaa, joten ostoskärryihin ei oikein kertynyt mitään.

Isäntä on vähän paremmassa kunnossa kuin eilen. Minun kurkku on kipeä vielä, mutta ihan niin montaa banadolia en ole tarvinut ottaa kuin muina päivinä. Olen huuhdellut suuta lämpöisellä suolavedellä;-)

Onneksi olkoon nuorimies tieturvatutkinnosta;-))

8 kommenttia:

  1. Interesting photo! I also congratulate the young man but I don't know why ... Google doesn't want to translate "tieturvatutkinnosta"! :))))

    VastaaPoista
  2. Voi ei, oletteko te taas (vielä) kipeinä?!
    Sairastaminen on todella kurjaa - ainoa hyvä puoli on se, että sitten terveenä muistaa arvostaa sitä että on terve. Koettaakaahan tervehtyä ja levätä riittävästi!
    Halaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, sairastamisessa on mennyt melkein koko tämä vuosi. Kyllä saisi jo riittää! Tänä vuonna flunssat ym. kestää pitkään. Viimeksi tänään luki lehdessä.

      Poista
  3. A delightful image, Anne. I'm so sorry to hear that you are still unwell. I hope you fully recover soon - maybe some warm sunshine would help?

    VastaaPoista