Translate

torstai 26. huhtikuuta 2018

TÄNÄÄN today


Tuulenpuuskia! Aurinko paistaa;-)) Ilmanlämpömittari näyttää +12°C. Tuomissa on valtavan isot silmut, jos lämmintä piisaa, niissä on kohta lehdet;-)) Jippii!

Koko aamupäivä on mennyt singahtaessa paikasta toiseen. En olisi jaksanut lähteä lenkille, mutta onneksi sain pakotellua itseni liikkeelle.
Tänään lenkillä meni vähän vähemmin aikaa, kuin eilen. Minun on muistettava vaihdella lenkkien pituuksia, ja pidettävä myös löysiä päiviä. Muuten olen kohta taas siinä kunnossa, ettei lenkillä tarvitse käydä.

Katselin miten valtavan paljon, lähimetsään on jätetty hyvän kokoisia puunrunkoja lojumaan. Jos oikein olisi energinen, voisi selvittää saako puita ottaa polttopuiksi. Mitä puiden haaskuuta, jos ne vaan jätetään mätänemään aluskasvillisuuteen.

Yksi laulurastas piti minulle polun vieressä konserttia;-) Ei se lähtenyt mihinkään, vaikka seisoin ihan vieressä.

Eilen oli kaikki syvät ojat aivan täynnä vettä. Tänään ojien pohjilla näkyi vain vähän kosteaa.

Oletko koskaan kuullut, kun rastas matkii talitiaista ja kuovia? Kyllä nauratti! Lintua en nähnyt, mutta olisiko ollut mustarastas? Eikö mustarastas opi helposti matkimaan toisia ääniä? Lintu lauloi useamman kerran titityytä ja kuovi, kuovi;-))

Olen odottanut koska sammakot lähtevät liikenteeseen. Tänään yksi vesimonttu, jossa on vettä vähän ja paljon kasvillisuutta, kuhisi sammakoista. Montussa kuului valtava kurnutus. Hiivin hiljakseen lähemmäksi, ja meinasin napata kuvan sammakoista, mutta sammakot lopettivat ääntelyn. Ehkä huomenna pääsen niin hiljaa, niiden lähelle, että saan sammakko kuvia!

13 kommenttia:

 1. Hello Anne!
  You had a full day! Lovely bird!
  It was here two months ago!!
  Enjoy your evening!
  Dimi...

  VastaaPoista
 2. Matkijalintu on voinut olla kottarainen, se osaa matkia vaikka mitä. Meillä on pihalla ollut kottis, joka osasi matkia lokkia. Ja alkuun aina ihmettelin, missä lokki on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. En ole nähnyt täällä vielä kottaraisia. Mutta hauskan kuuloista oli;-)

   Poista
 3. Hi Anne.

  Nice that Wagtail.

  Groettie from Patricia.

  VastaaPoista
 4. Finally ... the Spring is really there!!!
  ... do you say frogs? I am gone! LOL

  VastaaPoista
 5. Uma imagem fantástica!
  Já tenho saudades dos dias mais quentes! Então comparado com outros dias, por aí... este dia foi quase tropical... :-D
  Beijinhos
  Ana

  VastaaPoista